Împușcături în Piața Constituției. Un bărbat de 30 de ani a murit

Piața Constituției. Foto: UveX / Pixabay

Mai multe focuri de armă au fost trase duminică seară, în timpul unei încăierări produse în Piața Constituției, la doi pași de clădirea SRI.

Unul dintre tinerii scandalagii a murit, iar un altul a ajuns la spital, cu răni grave. Se pare că motivul conflictului a fost legat de cursele ilegale de mașini care au loc noaptea pe mai multe artere din Capitală.

Au fost trase trei focuri de armă, dar s-au folosit și bâte, săbii și alte obiecte contondente. Martorii susțin că ar fi fost vorba de o răfuială între câteva clanuri din București.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5 şi ale Brigăzii Rutiere, cât și medicii. Aceștia n-au putut să îl salveze pe bărbatul de 30 de ani rănit foarte grav, în timp ce un alt tânăr, de 21 de ani, a ajuns la spital.

Incidentul are loc la doar o zi după ce, tot în Piața Constituției, a avut loc un accident grav, provocat de un șofer care participa la curse ilegale de mașini.

Curse ilegale de mașini în Piața Constituției

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri. Cinci persoane au fost duse la audieri.

În Piața Constituției din Capitală a avut loc, sâmbătă noaptea, un accident în urma căruia șase persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre victime sunt copii. Două mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost aruncată în autoturismele parcate.

La cursele de mașini ce aveau loc chiar în fața Parlamentului României au participat, potrivit unor martori, peste 40 de automobile.