Accident cu șase răniți în centrul Capitalei: „Făceau linuțe cu rândul”

FOTO: Captură video Digi24
FOTO: Captură video Digi24

În noapte de sâmbătă spre duminică, în Piața Constituției din Capitală a avut loc un accident în urma căruia șase persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre victime sunt copii. Două mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost aruncată în autoturismele parcate.

Un martor a povestit pentru Digi24 că era în jur de 40 de mașini strânse în piață care făceau „liniuțe cu rândul” (n.r. se întreceau).

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București a spus că șoferii implicați nu au adaptat viteza la condițiile de drum, iar unul nu s-a asigura la schimbarea direcției de mers. De asemenea, oamenii legii urmează să analizeze și imaginile de pe camere de supraveghere din zonă pentru a stabili exact cauza accidentului.

„Au rezultat mai multe persoane rănite, cinci răniți ușor și unul grav. Sunt la spital și li se acordă îngrijiri medicale. E un accident mai complex, dar efectuăm cercetări în continuare pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, Claudiu Costea, pentru Digi24.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.