Ikea angajări. Lucrătorii comerciali care iau și peste 3.000 de lei în mână

locuri de munăc la ikea angajări ikea locuri de muncă ikea angajări Theodor Pallady
Foto: aquariusgrup.ro

Ikea angajări. Compania Ikea, care a anunțat că se pregătește să deschidă al doilea magazin din România, cel din Pallady, București, face angajări în această perioadă.

IKEA Pallady din București își va deschide porțile din această toamnă, după o investiție de 86 de milioane de euro. Magazinul va fi situat pe bulevardul Theodor Pallady, va avea în jur de 37.000 de metri pătrați, 1.300 de locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașini electrice, un restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze și un loc de joacă pentru copii.

Noul IKEA va avea și o seră de aproximativ 800 de metri pătrați.

Se caută personal atât pentru noul magazin, cât și pentru magazinul din Băneasa.

Mai jos găsiți o listă cu posturile disponibile, dar și cu salariile diferiților angajați din companie. Potrivit siteului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați își împărtășesc experiențele, unii lucrători comerciali din cadrul IKEA ajung să câștige foarte bine, având salarii chiar și de 2.800 – 3.000 de lei.

Ikea angajări – Sunt libere următoarele posturi:

– coordonator de producție
– bucătar
– specialist în securitate și sănătate în muncă
– administrator de resurse umane
– coordonator de echipă la restaurantul IKEA

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Ikea angajări – Ce salarii sunt

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați ai companiei suedeze IKEA, un agent pentru relații cu clienții, angajat full time, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un stivuitorist angajat full time, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un auditor extern angajat full time, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 6.000 de lei.

Un piker angajat full time, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 1.730 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Ikea angajări – Lista salariilor

Un lucrător comercial angajat full time, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.730 de lei.

Un electrostivuitorist angajat full time, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.300 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.730 de lei, un bonus de 150 de lei pe lună și tichete de masă de 15 lei tichetul.

Ikea angajări – Lista bonusurilor

Un lucrător comercial angajat full time, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 3.080 de lei, un bonus de 150 de lei pe lună, un bonus de stoc de 160 de lei pe lună și tichete de masă de 280 de lei lunar.

Un alt lucrător comercial angajat full time, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2018 un salariu lunar net de 2.817 lei pe lună, un bonus de 150 de lei pe lună, alte bonusuri de 160 de lei pe lună și tichete de masă de 286 de lei pe lună.

Un casier angajat full time, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2018 un salariu lunar net de 1.470 de lei pe lună, un spor de 10% pentru zilele lucrate sâmbăta și de 15% pentru zilele lucrate duminica, bonusuri, tichete de masă și decontarea transportului până la suma de 150 de lei pe lună.

Un agent call center (limba română) angajat part time în anul 2018, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.200 de lei, un bonus de 150 de lei lunar și tichete de masă de 200 de lei pe lună.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.