Educatoare suspectată că a bătut două fetițe. Poliția a deschis o anchetă

Grădinița nr. 40 Ploiești
Foto: Grădinița nr. 40 Ploiești (Facebook)

O educatoare este anchetată de Poliție pentru că ar fi bătut 2 copii la o grădiniță din Ploiești, relatează publicația locală „Observatorul Prahovean”.

Două mame au depus plângeri împotriva unei educatoare de la Grădinița nr. 40 din Ploiești, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către două femei cu privire la faptul că fiicele lor ar fi fost agresate atât fizic, cât și verbal, de către educatoarea acestora, în incinta unei grădinițe din municipiu” au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au deschis un dosar penal, educatoarea fiind cercetată pentru abuz în serviciu.

De asemenea, conducerea grădiniței a demarat o anchetă internă, iar educatoarea a fost suspendată până la finalizarea cercetărilor.

Grădinița de copii nr. 40 din Ploiești este o grădiniță de stat cu program prelungit. Ea funcționează cu 8 grupe de copii preșcolari cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, potrivit didactic.ro.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.