Dragnea, ignorat la Suceava: „Eu nu dau mâna cu hoții”

FOTO: Captură video Facebook
FOTO: Captură video Facebook

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut parte de o vizită cu tensiuni la un miting electoral care a avut loc la Suceava, organizat de organizația județeană a partidului. Dragnea a fost întâmpinat de colegii PSD-iști cu fanfară. În timp ce făcea o baie de mulțime, unul dintre cei care se aflau în public a refuzat să dea mâna cu el, spunându-i: „Eu nu dau mâna cu hoții”. Dragnea nu a replicat și a mers mai departe.

În timpul discursului pe care l-a ținut în fața PSD-iștilor suceveni și a câtorva zeci de oameni, Dragnea l-a atact pe președintele Klaus Iohannis.

„I-aţi auzit vreodată pe ceilalţi, pe Iohannis şi clica lui, vorbind vreodată de patriotism. Nu, pentru că ei preferă să fie slugi, să fie slugile străinilor. De ce sunt supăraţi pe noi? De ce ne hăituiesc peste tot? De ce vor să ne închidă gura? De ce vor să ne închidă? Pentru că noi scoatem în fiecare zi la iveală toate abuzurile lor”, a afirmat Liviu Dragnea.
„La toamnă vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci e momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”, a mai spus Dragnea.
De asemenea, liderul PSD a avut și un schimb de replici cu un participant la miting.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.