4 cocktailuri cu băuturi alcoolice ușor de făcut acasă

Nimic nu este mai relaxant decat sa te bucuri de o seara linistita la tine acasa. Fie ca iti inviti prietenii in vizita pentru conversatii si jocuri, fie ca vrei sa petreci un moment intim, stim exact ce iti trebuie pentru a adauga un strop de magie oricarui moment: cocktailuri speciale, pregatite chiar de tine, in bucataria ta. Ca sa iti facem treaba mai usoara, am pregatit o lista cu patru retete de cocktailuri usor de preparat, dar cu impact garantat. Plus ca acum nu trebuie decat sa comanzi bauturi alcoolice de pe Beicevrei.ro si sa ii uimesti pe cei dragi cu talentul descoperit.

  1. Black Russian

Gustul neutru al vodcii ii permite sa fie usor de combinat in diverse cocktailuri. Unul dintre cele mai simple si populare cocktailuri cu vodka este Black Russian. Nu iti trebuie decat doua ingrediente: lichior de cafea si vodka. Poti sa il prepari rapid cu aceste bauturi alcoolice, sa ii adaugi putina gheata si e numai bun de servit. Daca vrei, poti sa experimentezi cu diferite arome de vodka pana o gasesti pe cea care ti se potriveste.

  1. Negroni

Italienii au  o gluma – trebuie sa bei doar de trei ori Negroni (nu neaparat in aceeasi seara) ca sa ramai iremediabil indragostit de acest cocktail. E simplu de facut, contine trei bauturi alcoolice in compozitia lui, dar le gasesti pe toate in magazinul online Beicevrei.ro. Adauga o treime gin, o treime Campari si o treime Vermouth, asorteaza cu o felie de portocala si bucura-te de un Negroni clasic.

  1. Margarita

Cel mai cunoscut tequila cocktail este margarita. Vestea buna este ca este incredibil de usor sa il prepari chiar la tine acasa. Nu iti trebuie decat doua bauturi alcoolice, tequila si un triplu sec. Iti garantam ca odata ce simti gustul racoritor de margarita, nu te ve mai satura si vei vrea sa experimentezi si alte versiuni ale acestui cocktail. Din fericire, ai multe variante de combinatii, cu mar, capsuna, ananas sau arome speciale de menta, castravete sau sos picant.

  1. Cable Car

Am pastrat ce-i mai bun pentru la sfarsit. Cable Car Cocktail are o aroma surprinzatoare, usor acrisoara, usor picanta, lasandu-i placut surprinsi pe toti cei care-l incearca. Pentru efect maxim, il asortezi cu suc de lamaie, o spirala de coaja de portocala si zahar fin. In ceea ce priveste bauturile alcoolice, gasesti tot ce iti trebuie online: curacao, un lichior cu aroma de portocale, si Captain Morgan, care are la baza o reteta de rom secreta ce provine din Caraibe.

Esti curios sa incerci mai multe retete? Retine ca secretul unui cocktail reusit este gasirea unui echilibru intre aroma bauturilor alcoolice si restul ingredientelor alese.

Pe Beicevrei.ro gasesti mai multe bauturi alcoolice cu care sa te joci. Produsele sunt 100% originale. Daca vrei sa comanzi in Bucuresti, livrarea este gratuita. In rest, nu trebuie decat sa fii dispus sa experimentezi. Mixologia poate fi un hobby foarte placut, de care sa te bucuri alaturi de prietenii tai.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.