3 tinere au restituit o borsetă cu 13.000 de euro găsită pe stradă, după ce imaginile cu ele s-au viralizat

fete pitești borsetă 13.000 euro
Sursa: Poliția Argeș

După ce imaginile cu 3 fete care au găsit o borsetă cu 13.000 de euro, dar nu au predat-o Poliției, s-au viralizat în mediul online, cele 3 tinere au predat borseta autorităților, relatează ziarulargesul.ro.

Un cetăţean a reclamat faptul că a pierdut în zona Fraţii Goleşti din Pitești, județul Argeș, o borsetă cu peste 13.000 de euro.

Totodată, camerele de supraveghere din zonă au filmat trei tinere care au găsit-o, dar nu au predat-o la Poliţie.

Imaginile au fost difuzate intens prin mass-media şi prin reţelele de socializare, așa că tinerele au mers până la urmă la sediul Secției nr. 4 Poliție Pitești și au predat borseta cu suma de bani. Cele trei tinere au vârste cuprinse între 19 și 24 de ani.

„Mulțumim reprezentanților masa-media care au dat curs solicitării și au transmis mesajul, precum și persoanelor care au dat curs solicitării”, a anunțat Poliţia într-un comunicat de presă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.