Fan Courier angajează în multe orașe din țară. Ce salarii se câștigă

locuri de muncă la fan courier angajări fan courier
Foto: Fan Courier (Facebook)

Compania Fan Courier face angajări în această perioadă în mai multe orașe din România.

Se caută șoferi, programatori, operatori relații clienți, operatori call center, curieri, manipulanți, economiști, referent front office, operatori depozit, operatori pe calculator, manipulanți mărfuri, specialiști IT helpdesk, reprezentanți vânzări.

Locurile de muncă sunt disponibile în Alba Iulia, Buftea, București, Cernavodă, Cluj-Napoca, Constanța, Cumpăna, Mangalia, Medgidia, Otopeni, Târgu Mureș, Voluntari.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Se oferă:

– transport gratuit;
– tichete de masă;
– bonus de performanță.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Responsabilitățile curierului:

– preia plicurile și coletele de la clienții din zona alocată;
– livrează expedițiile în zona arondată;
– respectă stadardele de calitate și procedurile de curierat.

Locurile de muncă disponibile în cadrul companiei Fan Courier sunt full time.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați ai Fan Courier, un curier aflat la început de drum câștigă puțin peste salariul minim pe economie. Astfel, un curier angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.200 de lei pe lună.

Datele furnizate de Institutul Național de Statistică și publicate de zf.ro arată că un angajat din industria de curierat câștigă, în medie, 1.600 de lei net pe lună.

Companie cu capital integral românesc, Fan Courier a fost fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu. Astăzi, compania deservește peste 40.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din 5.550 de colaboratori și a unei flote auto de peste 3.200 de autovehicule.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.