Reduceri ca de Vinerea Neagră și oferte ca de Crăciun de la eMAG

FOTO: BlueGarou/Pixabay.com
FOTO: BlueGarou/Pixabay.com

eMAG.ro a început campania Stock Busters, cu reduceri importante la mai multe categorii de produse. Iată câteva dintre produsele electrocasnice pe care ar fi bine să le urmărești pe lista de oferte.

Robot de bucatarie Bosch MUM54251, 900 W, bol 3.9 l, blender 1.25 l, 7 viteze, Alb. Motor foarte puternic (900 W) ideal chiar si pentru aluaturi tari si procesare rapida. MultiMotion Drive: pentru rezultate perfecte in amestecarea ingredientelor, datorita sistemul dinamic de mixare 3D. Lista de reduceri eMAG roboți de bucătărie o găsiți – AICI.

Robot de bucatarie Electrolux EKM4600, 1000 W, 2 boluri inox 4.8 l + 2.9 l, 10 viteze. Puteti sa va bazati pe robotul de bucatarie Assistent si veti obtine rezultate exceptionale de fiecare data cand pregatiti o prajitura delicioasa, bateti albusul pentru bezea sau preparati aluatul pentru o paine proaspata.

Acest mixer multifuntional este realizat in intregime din metal, fiind rezistent si va va fi alaturi pentru multi ani de acum incolo. Lista de reduceri eMAG roboți de bucătărie o găsiți – AICI.

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, 357 l, Clasa A++, H 200 cm, Display, Touch control, Inox antiamprenta. Tehnologia TwinTech FrostFree de la Electrolux cu FreeStore garanteaza un nivel optim de umiditate in frigider.

Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG combine frigorifice găsiți AICI.

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+, 316 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Argintiu. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG combine frigorifice găsiți AICI.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE AddWash, 1400 RPM, 12 kg, Inverter, Clasa A+++, Alb. Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG mașini de spălat găsiți AICI.

Masina de spalat rufe 6th Sence Whirlpool AWOC 70100, 1000 RPM, 7 kg, A++, Alb. Indepartarea superioara chiar si a celor mai dificile pete. Economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C). Cea mai buna clasa de eficienta a energiei in comparatie cu ciclul conventional. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG mașini de spălat găsiți AICI.

Aspirator cu sac Philips Performer Compact FC8371/09, 3 l, Tub telescopic, 750 W, Negru/Albastru. Capul de aspirare TriActive aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Deschide usor covorul cu talpa sa cu design special pentru a indeparta praful in profunzime; 2) Aspira cu usurinta obiecte mari prin orificiul mare din fata; 3) Matura bine praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu cele doua perii laterale. Mai multe reduceri eMAG aspiratoare găsiți – AICI.

Aspirator Philips Performer Active FC8575/09, AirflowMax, TriActive. Tehnologia unica AirflowMax mentine puterea de aspirare ridicata pentru mai mult timp, pentru a utiliza sacul pana la maxim. Mai multe reduceri eMAG aspiratoare găsiți – AICI.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX, Electric, Multifunctional, Autocuratare hidrolitica, 65 l, Clasa A, 8 functii, Ghidaje telescopice, Butoane retractabile, Grill, Decongelare, Inox Antiamprenta. Metode de gatit multiple. Datorita caracteristicilor Multifunction 8 ai optiuni de gatire flexibile, astfel incat vei avea un preparat perfect indiferent de reteta. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG cuptoare încorporabile găsiți – AICI.

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100H, Electric, Sistem hidrolitic, 67 l, Clasa A, Inox. Un cuptor incorporabil electric, din inox, cu timer mecanic si sistem de curatare hidrolitic Aqua Drop Clean, ce permite o curatare usoara si rapida. Cele 4 functii de gatire il transforma intr-un aliat de incredere in bucatarie pentru cei ce doresc sa incerce zilnic ceva nou. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG cuptoare încorporabile găsiți – AICI.

Plita incorporabila Beko HILW64222S, Gaz, 4 arzatoare, Gratar fonta, Sticla Neagra. Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25% mai eficiente decat arzatoarele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit. Mai multe detaii și alte reduceri eMAG plite încorporabile găsiți – AICI.

Plita incorporabila Zanussi ZGG66414XA, 4 arzatoare gaz, Aprindere electrica, Inox. Gatitul se poate face cel mai usor cand comenzile aparatului sunt vizibile, accesibile si utilizabile cu usurinta. Pe aceasta plita, panoul de comanda si indicatorul nivelului de putere sunt plasate in mod optim, chiar pe partea frontala. Indiferent daca sunteti dreptaci sau stangaci, comenzile pot fi accesate si utilizate la fel de usor. Mai multe detaii și alte reduceri eMAG plite încorporabile găsiți – AICI.