Afaceri de început de primăvară: TOP 10 reduceri eMAG

Emag reduceri, reduceri emag primavara
Reduceri eMAG. Foto: emag.ro

Reduceri eMAG: Dacă vreți să fiți pregătit de primăvară, cel mai mare magazin online din România vă pune la dispoziție numeroase oferte de sezon.

Reduceri eMAG: Dacă vreți să aflați care sunt cele mai bune afaceri pe care le puteți face astăzi pe emag.ro, intrați aici.

Magazinul online vă pune la dispoziție oferte foarte avantajoase la o gamă foarte extinsă de produse, cum ar fi laptopuri, tablete, telefoane, calculatoare, televizoare, sisteme audio, aparate foto, electrocasnice, aparate de climatizare, articole de fashion, cât și numeroase prodouse pentru casă, bricolaj, sport, petshop și jucării.

Mai jos, găsiți 10 dintre cele mai interesante reduceri eMAG de astăzi.

TOP 10 reduceri eMAG de primăvară

1. Televizor LED Smart Samsung

Acest televizor este extrem de accesibil, având în vedere cât de avansată este tehnologia cu care este dotat. UHD Dimming împarte ecranul în porțiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea și nivelurile de negru profund și alb imaculat pentru contrastul perfect.

Este un model slim, care se potrivește perfect în orice încăpere.

Este inclus în gama de reduceri eMAG de primăvară și poate fi cumpărat cu un discount de 1.450 de lei.

2. Telefon mobil Samsung Galaxy S8

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la celălalt, care continuă dincolo de marginile telefonului, formând o suprafață fină, fără muchii. Este sticlă pură, neîntreruptă. Se îmbină perfect cu carcasa din aluminiu.

Galaxy S8 si S8+ au integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid, puternic si creste eficienta bateriei.

Mai mult, la eMAG, acest telefon poate fi cumpărat cu o reducere de 19 la sută.

3. Căști audio Panasonic

Căștile RP- BTD10 wireless In-Ear Monitor de la Panasonic funcționează pe Bluetooth versiunea 3.0 și ofera suport asociere NFC, cât și un microfon integrat pentru preluarea apelurilor de pe dispozitivul dumneavoastră inteligent .

Cu difuzoare individuale de 40 mm, căștile Panasonic redau un sunet foarte clar.

TOP 10 reduceri eMAG de primăvară

4. Ceas rotund Fossil Jaqueline

Un accesoriu elegant și cu caracteristici excelente. Are afișaj analogic și emană un stil casual. Dispune de o curea din piele, iar carcasa este rotundă.

Îl găsiți pe emag.ro cu un discount de 19 procente.

5. Reebok Classics

Pantofii sport noi sunt accesorii indispensabile primăverii. Dacă aveți chef de mișcare odată cu încălzirea vremii, acești Reebok Classics, care vin într-o frumoasă combinație de culori negru/gri, sunt o alegere excelentă.

Au un discount de 37 la sută în campania de reduceri eMAG.

6. Frigider cu 2 uși Oursson

Acest frigider luminos, elegant și compact vă permite montarea ușilor în funcție de spațiul în care doriți să îl amplasați.

Are o capacitate de 88 litri. Permite stocarea de fructe, legume, verdeturi proaspete, bauturi si multe altele. Este perfect pentru o bucatarie mica si confortabila, pentru camere mici, birouri si vile.

Are o reducere de 35 la sută pe emag.ro.

7. Set mobilier gradină Kring Thomas

Un set elegant, cuprins dintr-o masă și șase scaune. Vine la pachet cu perne maro, iar structura setului este din aluminiu vopsit, cu împletituri din plastic.

Acest produs face parte din oferta de reduceri eMAG de primăvară.

TOP 10 reduceri eMAG de primăvară

8. Pistol de vopsit Stern

Dacă vreți să revopsiți prin gospodărie, vă recomandăm acest pistol de vopsit. Este un model recomandat pentru orice tip de vopsea.

Acest produs funcționează cu o presiune variabila a aerului comprimat și dispune de jet variabil pentru suprafete mari. Este dotat cu filtru aer pentru reținerea prafului și un furtun flexibil și lung.

Rezervorul pistolului de vopsit Ster este construit din aluminiu.

9. Cărucior Krausman

Capotina căruciorului este făcută dintr-un material respirabil, care rezistă la apă, vânt și are protecție solară. Este realizat din țesături lavabile la mașina de spălat, iar interiorul este fabricat din bumbac.

Alte avantaje ale căruciorului sunt cadrul din aluminu, suspensii reglabile, coș spațios pentru cumpărături, frâna pe ambele roți și mânerul reglabil.

Are un discount de 42 la sută

10. Laptop Lenovo V110

Dacă doriți un laptop competent cu o reducere de aproape 50 la sută din preț, la emag.ro găsiți un model Lenovo care nu vă va dezamăgi.

Cu un procesor Intel Celeron, care operează la o frecvență de 1100 MHZ, cu 4 GB de memorie și un hard-disk de 500 GB, acest model este atât ieftin, cât și de încredere.