Wizz Air a anulat toate cursele spre o destinaţie în luna octombrie

wizz air
Foto: skyradar / pixabay.com

Compania aeriană Wizz Air a anulat toate zborurile din luna octombrie de la Cluj-Napoca spre Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, anunță Observator News.

De asemenea, au fost anulate și zborurile pe ruta Abu Dhabi – Cluj-Napoca.

Potrivit sursei citate, cursele vor fi operate începând cu luna noiembrie.

Este posibil ca anulările să aibă legătură cu anumite verificări pe care compania le face la motoarele aeronavelor, la solicitarea producătorului. Wizz Air a transmis săptămâna trecută că va anula mai multe zboruri din această cauză în perioada următoare.

Pasagerii care cumpăraseră bilete pentru zborurile afectate vor primi un program alternativ de zbor, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare, mai notează sursa citată.

În urmă cu două zile, Wizz Air a anulat și toate zborurile regulate dintre Cluj-Napoca și Antalya, Turcia, din lunile septembrie și octombrie, a anunțat boardingpass.ro.

Foto: skyradar / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.