WC adus la Palatul Parlamentului: „Ajută-l pe Dragnea să ajungă la baie”

wc palatul parlamentului
Foto: ziare.com

Mai mulți manifestanți au adus astăzi pe trotuarul din fața Palatului Parlamentului un WC din lemn pe roți, pentru a protesta față de replicile date de Liviu Dragnea unui jurnalist care i-a pus întrebări incomode.

Pe WC-ul mobil erau lipite anunțuri pentru un mare protest ce va avea loc pe 30 martie 2019 în Piața Victoriei și mesajul „Ajută-l pe Dragnea să ajungă la baie”.

Potrivit ziare.com, jandarmii nu i-au lăsat pe protestatari să se apropie de intrarea din Camera Deputaților și i-au invitat să protesteze pe trotuarul de pe partea cealaltă a străzii.

Protestul a fost organizat după ce, la jumătatea lunii februarie, iritat de întrebările reporterului Alex Dima de la postul de televiziune Pro TV, liderul PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe acesta dacă vine după el la baie.

„Aveți un sentiment de mustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite până acum?”, l-a întrebat reporterul pe liderul PSD.

„Așa se fac interviurile, vii după mine la baie?”, a replicat enervat Liviu Dragnea, deși acesta intra într-o sală a Parlamentului, nu într-o toaletă.

„Cum adică?”, l-a întrebat uimit jurnalistul ProTV.

„Merg la baie, merg la baie”, a repetat apoi Liviu Dragnea de vreo 5-6 ori.

„Deci eu v-am întrebat dacă aveți un sentiment de regret pentru că o mulțime de promisiuni din campania electorală sunt nerealizate”, i-a replicat Alex Dima, însă nu a primit un răspuns de la șeful PSD.

Un episod similar s-a petrecut în octombrie 2018, când Liviu Dragnea a fost enervat de un jurnalist de la Antena 3 care îl filma.

”Hai în baie, puiule. Hai în baie că îți ies poze ca lumea”, i-a spus el.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.