Viral pe Facebook. Cel mai iubit paznic de școală din România

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Un filmuleț postat de Alexandru Săndulescu pe contul personal de Facebook a devenit viral. În doar câteva ore a strâns peste 10.000 de aprecieri. De asemenea, peste 13.000 de utilizatori l-au distribuit. După aproape 10 ore de la postare, clipul a strâns peste 1 milion de vizionări pe Facebook.

Imaginile au fost surprinse la Școala 308, din Capitală, dimineața, în timp ce elevii intrau la cursuri. În clip se vede cum paznicul școlii salută elevii și îi încurajează înainte de cursuri, cum face un antrenor cu jucătorii săi înaintea unui meci important.

„Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii în fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară plouă mărunt.

A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui. Bravo!”, scrie Alexandru Săndulescu, în postarea care însoțește clipul postat pe Facebook.

Sunt peste 1.800 de comentarii, toate de apreciere față de atitudinea și energia pe care o are paznicul de la Școala 308.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.