Viorica Dăncilă, la Suceava: ”Suntem într-o vizită în județul Hunedoara…”

viorica dăncilă
Viorica Dăncilă la Teleorman TV. Foto: Pagina de Facebook Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă se află de zile bune într-un turneu prin țară. Peripețiile au însoțit-o la tot pasul, de la huiduieli la Arad, la câteva vaci care i-au întârziat aterizarea cu elicopterul într-o comună din Gorj. Astăzi, la Frasin, în județul Suceava, premierul a crezut că se află în Hunedoara.

”Bună ziua! Aș vrea să încep prin a le ura la mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc azi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în județul Hunedoara, vizită…”, și-a început Dăncila conferința de presă.

A fost corectată rapid de președintele PSD Suceava, Ioan Stan.

Dăncilă a găsit repede o ieșire din bâlba făcută: ”În județul Suceava. Am fost în mai multe județe, în Hunedoara, am fost în județul Sălaj, am fost în Maramureș, vom pleca în județul Vaslui. Sunt foarte multe județe pe care vrem să le vizităm”.

Premierul a greșit și când l-a numit pe Ioan Stan senator, în loc de deputat, și a încercat să minimalizeze cazul singurului metru de autostradă din județul Suceava, chiar și când i s-a spus că Guvernul n-a făcut nici măcar atât în toată Moldova.

”Bun. E mai mult decât a făcut Guvernul. Vreți să rămânem cu un metru de autostradă? Noi vrem să găsim soluții”, a precizat Viorica Dăncilă.

Premierul a vorbit și despre repatrierea lui Radu Mazăre, care și-a început deja executarea condamnării la închisoare pentru corupție.

”Justiția trebuie să își facă datoria. Și-a făcut datoria chiar foarte prompt și acest lucru trebuie să fie privit în mod egal indiferent de nume. Vorbim despre un gest de normalitate”, a spus Dăncilă.

”Eu nu aș lega statul de drept de o persoană. În România statul de drept funcționează. În România trebuie să respectăm drepturile cetățenilor în mod egal”, a concluzionat prim-ministrul țării.