Viorica Dăncilă i-a trimis lui Victor Ponta ”pactul național pentru bunăstarea românilor” de pe adresa de mail a lui Liviu Dragnea

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Președintele ProRomânia, Victor Ponta, a primit de la premierul Viorica Dăncilă, de pe adresa de mail a lui Liviu Dragnea, ”Pactul naţional pentru bunăstarea românilor”, un program care să mențină stabilitatea guvernării în perioada următoare.

„În calitatea mea de lider al ProRomania vreau să confirm că am primit din partea Doamnei Viorica Dăncilă propunerea de a semna ‘Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor’. Deşi mailul apare ca fiind trimis de ‘Liviu Dragnea – Cabinet Preşedinte’ – am luat foarte în serios propunerea pentru că subiectul este foarte serios! Vreau să anunţ faptul că voi propune colegilor mei să semnam şi susţinem acest Pact Naţional”, a scris Ponta sâmbătă pe Facebook.

Liderul Pro România este de acord cu propunerea lui Dăncilă și îi va invita pe colegii săi să semneze documentul trimis de premier.

”Am semnat, la iniţiativa Preşedintelui Klaus Iohannis, Acordul Politic Naţional pentru garantarea drumului european al României – pentru că principiile acelui Acord erau corecte şi susţinute constant de către ProRomânia / suntem gata să semnăm şi Pactul Naţional pentru garantarea salariilor şi pensiilor românilor pentru că şi acest principiu este corect şi în linie cu politicile promovate de ProRomânia / faptul că cei doi iniţiatori au interese electorale legate de Alegerile Prezidenţiale este secundar pentru noi (…). Suntem perfect conştienţi că salariile şi pensiile românilor sunt într-un grav pericol de a nu fi plătite tocmai din cauza politicilor neprofesioniste şi corupte promovate de Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea şi echipa lor / însă ProRomânia consideră că oamenii şi firmele româneşti nu trebuie să fie cei care plătesc preţul incompetenţei şi egoismului unor guvernanţi trecători”, a mai scris fostul prim-ministru al României.