VIDEO | Atac al armatei Ucrainei asupra unei coloane de tancuri rusești. Ce vorbeau rușii prin stațiile radio

Serviciul de informații al armatei ucrainene a publicat o înregistrare video care surprinde atacarea unei coloane mari de tancuri rusești în districtul Brovarî, din regiunea Kiev. Ucrainenii spun că l-au lichidat pe comandantul regimentului, pe baza unei transmisiuni radio interceptate.

„Comandantul regimentului ocupanților, colonelul Zaharov, a fost lichidat în timpul luptelor din districtul Brovarî”, scrie serviciul de informații ucrainean pe Twitter, anunțând că trupele rusești au suferit pierderi semnificative de personal și echipament în urma atacului.

Pe înregistrarea video a fost adăugată o conversație radio între trupele rusești care a fost interceptată de forțele ucrainene:

Vocea 1: – Nitro, sunt Udar. Recepție.

Vocea 2: – Udar, aici Nitro. Regimentul 6 pierdut.

Vocea 1: – Ce?

Vocea 2: – Nu pot raporta despre regimentul 6. Strâng date. Multe pierderi. Ei (ucrainenii) ne-au așteptat. Vârful convoiului a intrat în ambuscadă. Comandantul regimentului ucis în acțiune. Încercăm să aflăm despre restul.

Vocea 1: – Imediat după ce aflați să îmi raportați. Recepție?”.

Vocea 2: – Tancuri și artilerie ne bombardau de acolo. Drone, de la Bayraktar din câte am înțeles. Încerc să-mi dau seama de celelalte pierderi.