Viceprimar PSD, amenințări la adresa șoferului cu număr anti-PSD: „Chinezii nu fac mici numai din câini”

plăcuțe suedia
Foto: captură Facebook

Viceprimarul PSD din Alexandria, Gică Anghel, a scris pe Facebook, potrivit Realitatea TV, că șoferul mașinii cu număr PSD ar trebui să aibă grijă pentru că alianța PSD i-a mărit pensia sau salariul mamei sale, iar „chinezii nu fac mici numai din câini”.

Contactat de Realitatea TV, viceprimarul a spus că și el are libertatea de a scrie ce vrea și că nu vede niciun fel de problemă. Însă, când i s-a atras atenția că a folosit un limbaj inadecvat pentru funcția pe care o are, viceprimarul a spus că putea posta oricine pe contul său și că telefonul este la dispoziția familiei și a cunoscuților.

Viceprimarul Anghel a mai adăugat că i se poate întâmpla oricui să-și lase telefonul prin „diverse locuri” și să se „trezească” cu postări pe Facebook.

Captura a mesajului postat pe Facebook de viceprimarului din Alexandria FOTO: Hotnews.ro
Captura a mesajului postat pe Facebook de viceprimarului din Alexandria          FOTO: Hotnews.ro

Șoferul mașinii cu număr anti-PSD, Răzvan Ștefănescu, a fost, marți, la sediul Brigăzii Rutiere, împreună cu avocatul său și a anunțat că va depune o plângere penală, pentru că fiul său minor a fost pus în situația de a asista la audierea tatălui, care a durat câteva ore.

„Am întrebat în legătură cu drepturile minorului, de ce a trebuit băiatul meu să fie în cameră cu mine. Și am întrebat și ce se întâmplă, de fapt, că nu știam nimic de un dosar penal. Nu m-a anunțat nimeni că am dosar penal. S-a confirmat, e dosar penal deschis pe numele meu. (…)

Doamna polițistă m-a întrebat dacă vreau să duc minorul undeva. I-am spus că nu aveam unde să-l duc, să mă fi lăsat o oră, două să merg să-l duc pe fiul meu undeva unde aveam încredere. (…)

Facem plângere penală, pentru că nu mi se pare corect. Mă puteau lăsa o oră să merg să las copilul undeva. Nu au fost de acord, mi-au spus că trebuie să mergem la poliție”, a declarat Răzvan Ștefănescu, la sediul Brigăzii Rutiere.

Șoferul a mai spus că permisul de conducere și plăcuțele de înmatriculare au fost reținute pentru că numerele sunt inactive.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.