„Viața dublă” a unei vlogărițe celebre, expusă de gazda sa

vlogărița china
Sursa: Pear Video

„Viața dublă” a unei vlogărițe celebre din China a fost expusă de către proprietara apartamentului în care tânăra locuiește.

Pe rețelele de socializare, vlogărița prezenta imagini ale vieții luxoase pe care o trăiește, însă gazda ei, deranjată de mizeria pe care tânăra o lăsa în apartament, a făcut publice mai multe imagini, relatează BBC.

Imaginile cu apartamentul Lisei Li, care are 1,1 milioane de urmăritori pe rețeaua Sina Weibo, s-au viralizat rapid. În imagini se vedea că apartamentul e plin de gunoaie împrăștiate, de mâncare mucegăită și de excremente de câine.

Contul Lisei Li, precum cel al altor influenceri, este plin de fotografii și videoclipuri cu aventurile sale din călătorii, cu imagini de la restaurante luxoase și petreceri.

După ce Lisa Li a ignorat-o pe proprietară și nu a răspuns de mai multe ori la telefon, milioane de utilizatori au privit-o pe doamna Chen în timp ce le oferea un tur virtual prin apartamentul murdar al Lisei.

Sursa: The Paper

Doamna Chen a declarat pentru Pear Video că inclusiv o firmă profesionistă a refuzat să facă curățenie în apartament. Mai mult, chiriașa doamnei Chen îi datorează acesteia mii de yuani deoarece nu și-a plătit utilitățile.

În această situație, Chen s-a văzut nevoită să apeleze la poliție pentru a reclama stricăciunile aduse apartamentului său și utilitățile neplătite.

Sursa: Pear Video

După apariția imaginilor cu apartamentul său din orașul Xi’an, Lisa Li i-a cerut scuze doamnei Chen, iar pe rețeaua de socializare a fost publicat un filmuleț în care cele două dau mâna.

„Îmi asuma complet responsabilitatea pentru acest incident”, a spus Lisa Li.

Ea a mai spus că nu a răspuns la telefoanele proprietarei deoarece a fost în spital, iar apoi într-o deplasare.

După ce mizeria din apartamentul său a fost „demascată”, Lisa Li s-a apucat de curățarea locuinței. Însă peste 60.000 de utilizatori au comentat pe pagina ei, iar mulți dintre ei nu s-au lăsat convinși de părerile sale de rău. Au spus că este „falsă” și că nu o vor mai urmări de acum înainte.

Vă recomandăm și:

AICI vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.