USR PLUS: Riscăm să avem Parlamentul cu cea mai scăzută legitimitate

FOTO: Bru-nO/Pixabay.com
FOTO: Bru-nO/Pixabay.com

Alianța USR Plus a transmis un mesaj în care spune că la cum arată cifrele după nouă ore de la deschiderea urnelor în țară, „riscăm să avem în următorii patru ani Parlamentul cu cea mai scăzută legitimitate”.

„Aceasta deşi miza este una uriaşă: alegerile de azi determină atât componenţa Legislativului, cât şi a viitorului Guvern. Şi, implicit, cum va fi viaţa în România în următorii ani. Vrem o ţară ca afară sau una din care tot mai mulţi români pleacă? Vrem un trai decent în propria ţară şi trimitem în Parlament oameni capabili să atingă acest obiectiv sau îi lăsăm pe aceiaşi politicieni să ne decidă soarta?”, este mesajul transmis, duminică, de USR PLUS.

Alianța USR PLUS le transmite alegătorilor să meargă să voteze: „Luaţi cartea de identitate, masca, gelul dezinfectant şi pixul şi daţi o fugă până la secţia de votare. Miza este prea mare pentru a sta acasă”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.