Un tânăr din Hunedoara a făcut infarct în timp ce fugea de polițiști: Nu avea declarație!

Foto: Pixabay / geralt

Un tânăr din Hunedoara, în vârstă de 21 de ani, a murit după ce a făcut un infarct miocardic acut, în timp ce fugea de o patrulă a Poliției.

Polițiștii încercau să îl oprească pe tânăr, după miezul nopții, pe o stradă din Hunedoara. Hunedoreanul în vârstă de 21 de ani, care era însoțit de un băiat de 15 ani, a fugit printre blocuri, însă i s-a făcut rău, scrie Adevărul.

Tinerii se temeau că vor fi amendați pentru că nu aveau declarațiile pe proprie răspundere.

Potrivit poliţiştilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de băuturi, mai scrie sursa citată.

Medicii au concluzionat că moartea tânărului a fost provocată de un edem pulmonar acut, ce a succedat un infarct miocardic acut.

Nu este primul incident care se produce la Hunedoara în timpul stării de urgență. În urmă cu câteva săptămâni, zeci de hunedoreni s-au revoltat violent împotriva polițiștilor, pe care îi acuzau că au un comportament abuziv.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.