Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de mai mulți taximetriști

Sursa: Viața Liberă/Youtube
Sursa: Viața Liberă/Youtube

Imagini șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere într-o parcare din Galați. Potrivit jurnaliștilor de la cotidianul local Viața-Liberă, un tânăr de 19 ani, care tocmai își sărbătorise ziua de naștere, a chemat un taxi împreună cu un prieten. Pentru că șoferul i-ar fi reproșat că îi murdăresc mașina cu bagajele, cei doi au decis să coboare și să ia alt taxi.

În acel moment, șoferul a chemat mai mulți colegi. În aproximativ două minute au venit mai mulți taximetriști și au tăbărât pe băiatul de 19 ani. L-au bătut cu pumnii, picioarele și bâtele până l-au pus la pământ. Apoi, când s-a ridicat l-au lovit din nou.

„După terminarea petrecerii, am chemat un taxi, eram doar cu un prieten. A venit taxiul şi am început să încărcăm bagajele. Aveam o sacoşă mai voluminoasă, murdară, iar taximetristului nu i-a convenit că este prea murdară şi prea mare şi nu i se închidea portbagajul. Am vrut să punem şi o boxă, dar, la fel, era nemulţumit că nu se închide portbagajul.

I-am spus că o bag în maşină, nu i-a convenit. I-am spus atunci să plece, că o să chem altă maşină. Am scos toate bagajele, i-am închis portbagajul, nu s-a închis din prima şi l-am mai trântit o dată. S-a dat jos şi mi-a spus că îi stric maşina”, a povestit Sebastian Zaharia, tânărul bătut, pentru Viața-Liberă.

Potrivit certificatului medico-legal, tânărul a avut nevoie de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe. De asemenea, pentru că tânărul a declarat că i-a fost sustras telefonul mobil și i-au fost distruse mai multe bunuri, cercetările au fost extinse și pentru infracțiunile de furt și distrugere.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.