Un șofer a rămas fără mașină după ce a aruncat gunoi pe marginea drumului

Autoritățile județene din Bihor au dat amenzi, luna trecută, în valoare de 70.000 de lei, pentru aruncarea gunoaielor la marginea drumului. Patru persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce aruncau gunoiul la marginea drumului. De asemenea, uneia dintre cele patru persoane care a aruncat gunoaie i s-a confiscat mașina, potrivit bihon.ro.

Cele patru persoane au fost identificate de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și sancționate de Garda de Mediu – Comisariatul Județean Bihor.

„Aceste acțiuni au caracater permanent, dispozitivele fiind amplasate aleatoriu în parcări de pe drumurile județene, fie la sesizarea autorităților locale, fie în urma observațiilor agenților de poliție din teren. În acest mod se dorește descurajarea persoanelor care depozitează ilegal deșeuri și, implicit, menținerea curățeniei în județul Bihor.

Camerele de supraveghere au fost achiziționate de Consiliul Județean Bihor și puse la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și a Gărzii de Mediu. Cele patru camere video permit identificarea persoanelor și a autovehiculelor, inclusiv pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile”, transmite Consiliul Județean Bihor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.