Un șofer a fost filmat în timp ce trece cu viteză peste zebră. O educatoare încerca să treacă niște copii în siguranță

FOTO: Captură video/Facebook
FOTO: Captură video/Facebook

Un șofer a trecut în mare viteză pe o trecere de pietoni, chiar în timp ce o educatoare era în mijlocul ei și încerca să treacă mai mulți copii în siguranță. Întreaga scenă a avut loc în Brașov și a fost filmată.

Clipul a ajuns la polițistul brașovean Daniel Zontea, care a transmis că șoferul respectiv a fost identificat și a rămas fără permisul de conducere.

„Am primit acest video de la un şofer din trafic şi nu am putut să nu observ atitudinea doamnei educatoare, care a stat pavăză în calea maşinilor pentru a-şi proteja copiii, iar pentru asta vreau să îi transmit felicitări.   

De asemenea, nu am putut să trec peste ignoranţa şoferului, pe care l-am întâlnit astăzi, căruia, la finalul discuţiei avute, i-am prezentat ghişeul de eliberări permise de conducere”, a comentat Daniel Zontea în momentul în care a postat filmarea. 

Educatoarea, Frau Jutka Baciu, a fost recunoscută de o mama care are doi copii chiar între cei care treceau strada respectivă, iar mama i-a mulțumit.

Pe imagini se vede cum educatoarea traversase deja de jumătatea carosabilului și era aproape de banda pe care a trecut șofer. De asemenea, la trecerea de pietoni era oprită mașina din care s-a filmat întregul incident.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.