Un român a făcut o aplicație prin care poți rezerva vacanțe reduse cu până la 70%

FOTO: thor_son88/Pixabay.com
FOTO: thor_son88/Pixabay.com

Alexandru Filip, cofondator al aplicației Bucharest City App, a creat o nouă platformă online prin intermediul căreia românii pot cumpăra vacanțe. Acesta promite că prin aplicația Pickatrip.ro prețurile față de alte site-uri de profil sunt mult mai mici.

„Noi vindem sejururi, nu nopţi de cazare.  Preţul mult mai mic decât cel ofertat pe alte site-uri, care variază între 30 şi 70%, îl obţinem după ce negociem cu reprezentanţii unităţilor de cazare. Este în interesul hotelului sau al pensiunii să vândă sejururi, de la trei nopţi în plus“, a declarat Alexandru Filip, pentru adevarul.ro.

Fondatorul platformei promite în perioada următoare preţuri reduse la jumătate. Pe lângă tarifele preferenţiale, turiştii au parte şi de alte beneficii: reduceri în restaurante, activităţi gratuite oferite de gazde. Programul poate fi testat gratuit, timp de 30 de zile. După această perioadă, costul va fi de 19 lei/lună.

„M-am gândit atunci că industriei HoReCa, mai ales hotelurilor, îi va fi extrem de greu să revină la parametrii de dinainte. În plus, ştiam că turismul românesc se confrunta cu o problemă mai veche, încă dinaintea crizei generate de noul coronavirus: gradul mediu de ocupare din structurile de cazare a fost în 2019 de doar 35%, iar media mică de înnoptare de 2,3 nopţi per turist român”, spune Alexandru Filip, fondatorul pickatrip.ro.

FOTO: thor_son88/Pixabay.com