Un profesor a fost filmat în timp ce săruta o elevă în fața clasei

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Un profesor de Limba Engleză din Sighetu Marmației a fost filmat în timp ce ar fi sărutat o elevă de 15 ani. După ce a fost chemat de conducerea liceului în care predă pentru a da explicații, a demisionat.

Imaginile ar fi fost filmate de colegii fetei și au fost postate pe internet. Copiii spun că profesorul ar fi condiționat sărutul de o notă de trecere.

„Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia.

Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației.

Asemenea comportamente deviante nu au ce să caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, Adriana Meșter, pentru Digi24.

Conducerea școlii a discutat cu eleva și a înștiințat părinții telefonic și printr-o adresă scrisă. Eleva va benefecia de serviciile un consilier școlar.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=M6tVSOWMlkY

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.