Un limitator de înălțime s-a prăbușit peste o mașină. O femeie a murit

accident mașină limitator de viteză
Foto: Captură video Observator News

Un limitator de înălțime s-a prăbușit peste o mașină, iar o pasageră și-a pierdut viața. Accidentul s-a petrecut pe DN 6, în satul Pestra, comuna Dăneasa din județul Olt, relatează adevărul.ro.

Potrivit sursei citate, înaintea mașinii a trecut un camion cu remorcă ce transporta un buldoexcavator, iar acesta ar fi lovit limitatorul de înălțime, care s-a prăbușit peste mașina următoare, un autoturism cu număr de Italia.

În mașină se aflau șoferul, un tânăr de 18 ani, tatăl său de 42 ani, și bunica sa, de 66 ani. Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator și nu a putut fi salvată, iar tatăl și fiul sunt răniți.

Polițiștii au venit la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

accident mașină limitator de viteză
Foto: adevărul.ro
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.