Un împrumut bancar rapid, soluția la îndemână pentru nevoile tale financiare urgente

Un împrumut rapid online este deseori soluția optimă pentru a pune în aplicare planurile tale îndrăznețe, indiferent care sunt acestea.

Ai nevoie de bani pentru a-ți renova apartamentul și pentru a schimba o parte din mobilier? Sau pentru o serie de cheltuieli medicale sau dentare, pe care nu le mai poți amâna? Plănuiești o vacanță frumoasă, dar încă nu ai reușit să aduni suma necesară achitării biletului de avion și a cazării? Vrei să urmezi un curs care îți va aduce o calificare în plus și venituri mai mari? Să schimbi electrocasnicele din casă sau chiar mașina?

Un împrumut de nevoi personale poate fi cea mai simplă și rapidă soluție pentru fiecare dintre noi, în această situație. Pentru a-l accesa, ai mai multe variante, dar cea a unui împrumut bancar ar putea fi cea mai sigură și mai potrivită pentru tine.

Cum alegi varianta cea mai potrivită pentru situația noastră?

Suntem cu toții diferiți, așa că bugetul și nevoile sunt diferite. Posibilitatea de rambursare depinde, de asemenea, de fiecare situație în parte. E important să alegi cea mai bună variantă de împrumut în funcție de familia ta și de posibilitățile pe care le are.

Cum stabilim acest lucru? Putem să pornim de la criteriile pe care le considerăm noi cele mai importante: rapiditate, dobândă cât mai mică (aici este bine să ne interesăm și de DAE, adică dobânda anuală efectivă pe care o vom avea de plătit), suma maximă ce poate fi acordată, ușurința cu care poate fi accesat creditul, facilitățile de rambursare… Iată doar câteva idei pe care le să le iei în considerare la accesarea unui împrumut bancar.

Vom începe apoi să studiem ofertele băncilor. Lucrurile sunt mult mai simple în zilele noastre, pentru că putem găsi pe site-urile băncilor toate informațiile de care avem nevoie pentru comparația noastră. Chiar dacă nu vom putea accesa un împrumut bancar 100% online, cel mai probabil vom putea rezolva cea mai mare parte din ceea ce avem de făcut de acasă, de pe propriul calculator, făcând o singură vizită băncii.

Ce trebuie să faci pentru a obține un credit rapid?

Cel mai important este să te asiguri că îndeplinești condițiile necesare acordării împrumutului. Vei începe apoi să aduni documentele de care ai nevoie pentru accesarea creditului.

În general, condițiile se referă la documentele de venit, iar dacă obții venituri în baza unui contract individual de muncă sau din pensii lucrurile sunt mult mai simple, pentru că banca poate accesa aceste informații pe loc și poți obține împrumutul extrem de repede.

Dacă veniturile tale sunt obținute din desfășurarea unei activități liber-profesionale, ca persoană fizică autorizată, din drepturi de autor, contracte de management sau ești navigator, acestea vor fi luate în considerare de anumite bănci. De exemplu, prin Patria Bank poți accesa creditul Patria Plus, ce ia în considerare inclusiv aceste categorii de venituri. Acordarea împrumutului este de asemenea rapidă, imediat ce documentele solicitate există la dosar și sunt verificate de reprezentanții băncii.

Alte condiții necesare acordării împrumuturilor în general sunt o stare de sănătate bună și să nu te fi aflat în incapacitate temporară de muncă pentru mai mult de 30 de zile, în ultimele 12 luni.

Odată ce ai studiat împrumuturile rapide online și te-ai asigurat de eligibilitatea ta, va trebui să prezinți documentele necesare și să semnezi contractul de creditare. Banca se va ocupa rapid de analiza și aprobarea împrumutului tău, urmând să îți transfere banii aferenți împrumutului în cont. Cum spuneam, procesul s-a simplificat mult în ultimul timp, vei vedea!

Creditul Patria Plus sau Creditul Econom de la Patria Bank, două variante de împrumut avantajoase

Pentru visele tale care vrei să prindă contur cât mai curând, Patria Bank are două variante de creditare foarte avantajoase.

Patria Plus este un împrumut de nevoi personale fără garanții, prin care poți obține rapid o sumă de până la 110.000 de lei. Vei putea returna sumele împrumutate într-o perioadă cuprinsă între 12 și 60 de luni. Beneficiezi de protecție pentru situații neprevăzute (de exemplu, incapacitate de muncă, șomaj, etc) dar și de o dobândă mai avantajoasă atunci când optezi pentru asigurarea de viață Patria Protect oferită de Allianz-Țiriac Asigurări.

Creditul Econom ți se potrivește dacă ai deja economii, pe care le poți aduce ca garanție. Ai o dobândă foarte avantajoasă pentru împrumut și în același timp îți păstrezi economiile și continui să încasezi dobânda pentru ele. Regăsești toate informațiile de care ai nevoie pentru fiecare tip de credit pe site-ul Patria Bank. De rambursat, poți rambursa extrem de simplu, atât în orice agenție Patria, cât și în orice benzinărie OMV prin serviciul WESTACO, în baza unui comision de plată sau online, prin  internet banking Patria Online Bank. Care dintre aceste împrumuturi rapide pe care le poți rambursa și online ți se potrivește?