Un garaj de lemn în Brașov a fost scos la un preț care a stârnit valuri de reacții

FOTO: olx.ro
FOTO: olx.ro

Un anunț imobiliar din Brașov pentru vânzarea unui garaj din lemn a stârnit ironii din partea românilor. Garajul de 22 metri pătrați din lemn costă cât o garsonieră, proprietarul cerând pentru acesta nici mai mult, nici mai puțin de 25.000 de euro.

Deși internauții au făcut glume pe seama prețului cerut de proprietar, bărbatul susține că a primit numeroase apeluri de la doritori și că are deja oferte.

Construcția este situată într-o zonă imobiliară de top a orașului, conform Observator News.

Iată câteva dintre comentariile internauților: „E inclusă și mașina în preț?”

„Eu zic să nu-l dai sub 3000 de euro metrul pătrat”.

„Vreau şi eu trei, vă rog”.

Prețul unei garsoniere în zonă pornește de la 30.000 de euro. Potrivit sursei citate, brașoveanul a cerut părerea unui agent imobiliar înainte de a stabili prețul de vânzare al construcției.

În plus, construcția este intabulată și există posibilitatea de a fi extinsă. Unii doritori au mărturisit că vor atât de mult să se mute în zonă, încât iau în considerare posibilitatea de a o transforma în casă. Totodată, proprietatea are și utilități la poartă.

„Sunt în discuţii cu două persoane şi mai vrea cineva din Timişoara care mi-a făcut o ofertă chiar mai bună: închiriere pe 10 ani cu chiria plătită anticipat”, a afirmat proprietarul garajului, Marian Panait.

„Am avut două, trei familii din Braşov care voiau să-l cumpere ca să-l transforme în garsonieră fiindcă e o criză pe piaţa imobiliară”, a mai spus bărbatul.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.