Un copil de 5 ani a fost susținut în ziua adopției de toți colegii săi de grădiniță

Un moment emoționant s-a petrecut într-o sală de tribunal din Statele Unite ale Americii. Un copil de 5 ani a participat la audierea pentru adopție având suportul, în sală, a tuturor colegilor săi de grădiniță.

Copii au stat cuminți în tribune, având în mâini bețe cu inimioare pentru a-și arăta susținerea față de Michael. Potrivit CNN, copilul s-a aflat în fața judecătorului alături de părinții săi adoptivi din ultimul an.

Ideea ca toți copiii de la grădiniță să fie invitați la acest moment i-a aparținut educatoarei. Aceasta știa că urmează să fie încheiată adopția în scurt timp și le-a propus viitorilor părinți să-i facă o zi specială lui Michael, invitându-i la acest moment emoționant și pe colegii săi de grădiniță.

Învățătoarea a organizat deplasarea, toți copiii au fost de față când judecătoarea Patricia Gardner a încheiat procesul de adopție în aplauzele tuturor.

Fotografia postată pe Facebook din sala de audieri s-a viralizat, fiind distribuită de peste 100.000 de ori. La un moment dat, fiecare copil s-a ridicat și a spus de ce îl susține pe Michael.

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.