Un bărbat spune că a fost bătut de doctorița de familie

FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com
FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com

Un pacient în vârstă de 66 de ani spune că a fost atacat cu pumnii și picioarele de doctorița de familie, care s-ar fi enervat pentru că acesta a început să pună prea multe întrebări și bănuia că i-ar fi făcut reclamație.

„Mi-a zis că nu sunt asigurat, am dat să ies şi îmi spune: Cine mi-a făcut reclamaţie? Eu n-am ştiut! Am mers vreo 10 metri şi a venit inopinant din spate. Zdup, două picioare în testicule, şi cu pumnii şi picioarele. Am fost plin de sânge. Am căzut pe beton şi m-am lovit”, a declarat pacientul, pentru Observator Antena 1.

De partea cealaltă, medicul Olivera Bălan spune că ea a fost atacată în cabinet de un pacient recalcitrant și s-a apărat după ce a sărit în cabinet să o lovească.

Medicul are acum dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar separat, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și Colegiul Medicilor au deschis o anchetă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.