Un bărbat a plătit de 10 ori mai mult pentru o cursă cu taxiul. „Am observat cele petrecute abia dimineața”

taxi
Foto: 652234 / pixabay.com

Un taximetrist din Cluj-Napoca a taxat un client cu 222 de lei, pentru o cursă de 20 de lei, iar ulterior a refuzat să restituie suma percepută în plus, relatează „Știri de Cluj”.

Luni seara, un clujean a luat un taxi din Piața Unirii spre cartierul Zorilor. A plătit cu cardul și nu a fost atent la suma care i-a fost taxată. A observat abia a doua zi dimineață că plătise 222 de lei în loc de 20 de lei.

Plata a fost făcută către firma Alexia Auto SRL, după cum rezultă din extrasul de cont dezvăluit de clientul păgubit.

taximetrist cluj-napoca
Foto: Știri de Cluj

Inițial a crezut că este vorba de o eroare, însă după ce a luat legătura cu taximetristul a avut surpriza neplăcută să constate că bărbatul nu vrea să îi dea banii înapoi.

„Eu am încercat să discut cu el. A inventat povești, a pus-o pe nevastă să răspundă. Eu am vrut să fiu om cu el, dar nu merită”, a precizat clientul pentru sursa citată.

El a mai spus că va face plângere la Poliție împotriva taximetristului. Conform unor surse din cadrul Poliției Cluj, cazul va fi încadrat la înșelăciune.

Foto: 652234 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.