Tudorel Toader, postare agramată pe Facebook

Tudorel Toader FOTO: gov.ro
Tudorel Toader FOTO: gov.ro

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că merge la referendumul pentru redefinirea familiei tradiționale printr-un mesaj agramat.

„Voi participa la Referendum ! Voi vota DA ! Avem nevoie de copii sanatosi si frumosi, iar copii au nevoie si de mama si de tata”, a scris pe Facebook, ministrul justiției, profesor universitar și suspendat din funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Jurnalistul Mircea Marian, de la Newsweek, arată că ministrul a fost nevoit să editeze de patru ori textul postat pe Facebook.


Cele mai multe greșeli gramaticale în Guvernul PSD-ALDE le-a făcut chiar premierul Viorica Dăncilă. Cele mai recente gafe au fost făcute la Craiova, la începutul săptămânii.

Primul ministru a anunțat că au fost desemnați câștigătorii lucrărilor de proiectare și execuție a primelor două tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitești. Anunțul a avut dezacorduri și cuvinte care nu există în limba română.

„Pentru dumneavoastră e important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsă că va duce (dezacord) la deconcesionarea (cuvânt inexistent)… la … mult așteptată a traficului în localitățile Balş şi Slatina.

Vorbea doamna ministru Olguța Vasilescu de o perioadă mare de timp, 40-45 de minute pentru a traversa Balşul. Sunt convinsă că acest drum expres în regim de autostradă va rezolva acest aspect, ca și multe alte aspecte legate de traficul din această regiune”, a spus Dăncilă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.