Trei mari rețele de magazine fac angajări în mai multe orașe din țară

Trei dintre cele mai mari rețele de magazine, Carrefour, Lidl și Mega Image, fac angajări în mai multe orașe.

Mega Image, de exemplu, care s-a concentrat în special pe deschiderea de magazine în Capitală, vrea să se extindă și în alte orașe. Unul dintre cele mai noi magazine este în Constanța, unde caută angajați.

Printre altele, trebuie să cunoști și să promovezi produsele marcă proprie, să dai dovadă de amabilitate și promptitudine în relația cu clienții, să contribui la asigurarea unei imagini plăcute a magazinului sau să oferi suport colegilor atunci când este necesar. Se pormite salariu competitiv și „posibilități reale de dezvoltare a carierei”.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Mega Image și orașele în care sunt disponibile găsiți – LA ACEST LINK

Și lanțul de magazine Carrefour caută angajați pe mai multe posturi și în mai multe centre comerciale din țară. Se caută, printre altele: manageri, casieri, bucătari, ajutor de bucătari sau lucrători la întreținere.

Se oferă, printre altele: tichete de masă, asigurare medială privată, ajutor de transport, cupoane de magazin, primă de vacanță și cursuri de formare.

Mai multe detalii și alte locuri de muncă disponibile la Carrefour găsiți – LA ACEST LINK.

Lanțul de magazine Lidl a scos la concurs mai multe posturi în mai multe orașe din țară. De exemplu, unul dintre posturi este cel de șef vânzări. Potrivit fișei postului, „vei conduce și vei coordona magazinele din aria de responsabilitate, conform standardelor interne, vei fi responsabil cu managementul, motivarea și dezvoltarea personalului, vei planifica, organiza și verifica activitățile magazinelor”. Se oferă oferă „pachet salarial atractiv”, mașină de serviciu sau instrumente de lucru moderne (ipad, smartphone).

Mai multe detalii și întreaga listă de magazine cu posturile disponibile le găsiți – LA ACEST LINK. 

În toamna anului trecut, Lidl a anunțat că a majorat salariul minim din companie cu 30%. Astfel, orice angajat cu normă întreagă, fie că lucrează în magazine sau în depozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), sumă ce include şi bonurile de masă.

 În primăvara anului trecut, salariul minim brut în cadrul companiei era de 1.697 de lei, sumă ce cuprinde şi bonurile de masă. Un lucrător comercial sau un lucrător din depozitele Lidl poate ajunge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse, spun oficialii companiei.

Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. Discounterul german are în România în jur de 4.000 de salariaţi.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.