Primul transfer important confirmat. Steaua ia un fotbalist de Națională

Laurențiu Reghecampf FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Laurențiu Reghecampf FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

FC Steaua București a reușit să ajungă la o înțelegere cu unul dintre cei mai buni fotbaliști ai naționalei, Ciprian Marica.

Fotbalistul a fost foarte aproape de un transfer la echipa spaniolă Getafe, la care a mai jucat, însă nu a reușit să ajungă la un acord. „Așa cum am anunțat în primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua București. Am venit cu inima deschisă, voi da toată energia mea pentru a câștiga toate trofeele puse în joc și pentru a duce echipa în UEFA Champions League.

Vin în Romania pentru România! Le mulțumesc antrenorului, conducerii executive și patronului pentru insistența cu care m-au dorit la echipă și le mulțumesc și celor din mass-media pentru interesul pe care mi l-au arătat. Nu a fost nici un mister, negocierile le-au purtat reprezentanții mei, spun asta pentru cei care m-au așteptat în diferite locații. Sper să avem o colaborare foarte bună și sper că vom face performanțe pentru România!”, a declarat Marica.

Ciprian Marica început fotbalul la Dinamo, iar în 2004 s-a transferat la Șahtior Donețk, unde a evoluat sub comanda lui Mircea Lucescu până în 2007, când a ajuns la VfB Stuttgart.

În 2011 a ajuns la Shalke 04, iar din 2013 a trecut un sezon la Getafe. Ultimul sezon a fost la Konyaspor, unde a jucat destul de puțin din cauza unor accidentări.

Steaua mai curtează un nume important din națională. Este vorba despre Constantin Budescu. De asemenea, roș-albaștri ar mai fi interesați de încă patru fotbaliști de la Astra: Junior Morais, Denis Alibec, Gabriel Enache și William De Amorim.

Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a anunțat că în cazul în care pleacă jucători la Steaua și-ar putea da demisia. „Cît voi fi eu aici, nu va pleca nici un jucător la o echipă cu care mă lupt. Dacă se va întîmpla asta, nu contează că e Steaua, Dinamo sau Pandurii, plec imediat”, spunea Șumudică din vară.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Joburi de vis în Santorini, cea mai frumoasă insulă a Europei
6 plaje noi pe litoralul românesc
O caricatură umilește refugiații ajunși în Europa. Băiețelul găsit mort pe plajă, personaj principal
Un oraș din România găzduiește cel mai bun festival din Europa