Soțul Dianei Șoșoacă explică de ce divorțează: „Diana a involuat ca om”

diana silvestru șoșoacă
Foto: Pagina de Facebook Diana Șoșoacă

Silvestru Şoşoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a explicat în emisiunea „Sinteza Zilei” de la postul de televiziune Antena 3 CNN cum a evoluat relația dintre ei după intrarea avocatei în politică și de ce au ajuns la divorț.

„După intrarea în Parlament de acum 3 ani şi jumătate, Diana a involuat ca om. A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună.

Deplâng soarta partidului SOS România, era un partid cu şanse bune, cu siguranță am fi intrat în Parlament. Acum nu se mai intră că e sub 4% pe nişte sondaje. Alegătorii sunt bulversați, mulţi se vor îndrepta spre AUR că este un partid aproape frate pentru că din el ne-am desprins şi noi. Alţii vor sta acasă din nefericire şi acolo e durerea mea.

În ultima vreme Diana este falsă cu spirit demagogic, prefăcută şi lumea o vede. Deşi e rău pentru partidul SOS pentru alegătorii care se pregăteau să o valideze poate că e mai bine. În sfârşit radiografia este completă. Asta este adevărata Diana, total diferită de Diana Șoșoacă de acum 4 ani de zile când mergeam în piaţă, când riscam libertatea, amenzi, Diana aia care a cucerit publicul. Este diferită astăzi.

Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi ca şi familie nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a declarat Silvestru Şoşoacă la Antena 3 CNN.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.