Șofer de TIR din România, erou anonim în Germania. ”Am vrea să îi mulțumim, ne-a salvat viața”

Un șofer român a acționat rapid și eficient și a salvat viața unei șoferițe și a prietenei acesteia, precum și a cailor de rasă pe care acestea îi transportau într-o remorcă specială.

”Vrem să găsim un șofer de TIR din România!

Prin acest mesaj, doresc să îl găsesc pe îngerul nostru păzitor, care a salvat la propriu viața cailor noștri și probabil și pe a noastră (eu și Claudia Priem”, scrie șoferița Natalie Muller pe Facebook.

”Pe când călătoream spre Kandel, la mică distanță de la ieșirea din tunerul Hornchenberf de pe A62, în jurul orei 14 30, mașina mea a luat foc.

Acest om ne-a salvat acționând repede. A alergat peste autostradă și a deconectat remorca noastră în câteva secunde. Cu ajutorul altor oameni, a reușit apoi să împingă platforma în afara zonei de pericol. Apoi, ne-a spus ca nu cumva să ne întoarcem la mașină și a plecat. Eu și Claudia am vrea să îi mulțumim personal acestui om.

Dacă l-am putea găsi pe Facebook ar fi grozav”, a adăugat șoferița în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Femeile au ținut să mulțumească și poliției autostrăzi din Kaiserslautern, pompierilor din orașul Landstuhl și muncitorilor de la întreținerea drumului.

Natalie Muller spune că le-a cerut să oprească mai multor șoferi, însă doar românul și alte două femei au ales să oprească pentru a da o mână de ajutor. Șoferul român a fost cel care le-a avertizat primul: ”Fugiți! Pericol! Va exploda!”.

Nu se cunosc încă motivele pentru care mașina femeii a izbucnit în flăcări.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.