Șeful Inspecției de Stat în Construcții Vaslui, filmat beat la serviciu

FOTO: Captură video VremeaNoua.ro
FOTO: Captură video VremeaNoua.ro

Șeful Inspecției de Stat în Construcții Vaslui, Corneliu Alexa, a fost surprins în stare de ebrietate în timpul serviciului de un jurnalist de la publicația locală Vremea Nouă. Ziaristul a ajuns la sediul ISC Vaslui în jurul orei 11:00 dimineața, pentru a discuta despre situația din județ și despre unele controale referitoare la PNDL.

La momentul în care am intrat în biroul sãu, un coleg din institutie îi arãta pe o hârtie unde sã semneze. Alexa era atât de beat, încât nu realiza nici ce trebuie sã semneze pe un banal ordin de deplasare.

„Semnati aici, domnule director”, i-a arãtat colegul, tinând degetul pe rubrica „Semnătura sefului institutiei”. Derutat si confuz, seful ISC a lãlãit un gen de semnãturã, dupã care a consimtit sã stea de vorbã cu noi, spun jurnaliștii de la Vremea Nouă.

În imagini se observă că Alexa este incoerent și se clatină, iar când a fost întrebat de reporter despre problemele din județ, a avut un limbaj foarte colorat.

„Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi căcaturile astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplă… Ai înteles? Meseriasule. Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”, a spus Corneliu Alexa.

După ce a dat asigurãri că „fiecare om are dreptul sã gresească”, Alexa s-a apucat de cântat: „Să-mi cânti, cobzar”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.