Șeful ANPC, Horia Constantinescu, și-a dat demisia, după scandalul „puiul vopsit”. Va fi candidatul PSD la Primăria Constanței

Foto: Facebook Horia Constantinescu

Șeful Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, a transmis că pleacă din instituție.

”Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța. Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect. Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității”, a scris el pe Facebook.

Constantinescu a fost în centrul atenției zilele trecute, după ce a atenționat că sunt comercianți care ar colora puii pe care îi vând în magazine, pentru a părea că sunt hrăniți sănătos.

„Ne confruntăm cu un atentat serios la siguranţa fiecăruia dintre noi: pui îngălbeniţi pentru a părea mai buni, împănaţi cu tulpini de salmonella periculoase. Asta este ceea ce numesc eu un fel de mâncare “gustos”. Astăzi, vom trimite informare către absolut toate instituţiile ce pot verifica cum s-a ajuns în această situaţie şi cine a acoperit adevărul”, a scris miercuri şeful ANPC pe pagina sa de Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.