Scandalos! O ambulanță a fost șicanată în trafic de un șofer

FOTO: Captură video Virtual Press
FOTO: Captură video Virtual Press

O ambulanță cu semnalele luminoase și sonore pornite a fost șicanată în trafic pe șoseaua Cransebeș-Timișoara. Șoferul unei camionete nu a vrut nici să-i facă loc ambulanței, însă nici nu a lăsat-o să depășească. Mai mult, pentru a ține ambulanța în spate, șoferul camionetei a încălcat linia continuă și a trecut pe contrasesns.

La coborârea pe un pod, un alt șofer i-a făcut semn cu farurile să facă loc salvării, dar a ignorat sfatul și a mers mai departe. După câteva sute de metri, camioneta a intrat pe un drum lăturalnic, în timp ce ambulanța și-a continuat drumul.

„Un șofer i-a revoltat pe membrii unui echipaj de Ambulanță din județul Hunedoara, care transportau un pacient către un spital din Timișoara. Deși autospeciala avea în funcțiune semnalizarea acustică și luminoasă, iar echipajul ei se afla în misiune pentru salvarea unei vieți, persoana aflată la volanul mașinii de teren nu a vrut să le acorde prioritate.

Mai mult, a profitat de faptul că alți șoferi au tras mașinile pe dreapta pentru a-și face loc în trafic, pe șoseaua Caransebeș – Timișoara. A depășit chiar și pe linia continuă, pe un pod, fără măcar să semnalizeze intrarea în depășire”, scrie Virtual Press, pe canalul de Youtube.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.