Scandal în mahala: Nicușor Dan, împins de viceprimarul Aurelian Bădulescu în timpul unei conferințe de presă la marginea Bucureștiului

Conferința de presă a lui Nicușor Dan, sabotată de Aurelian Bădulescu. Foto: Captură Youtube

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, faimos pentru derapajele sale verbale, a decis să își petreacă ziua de muncă boicotând conferința de presă a lui Nicușor Dan, principalul rival al PSD în alegerile pentru Primăria Capitalei.

Bădulescu, care este plătit regește, având o indemnizație de peste 11.000 de lei pe lună, nu l-a lăsat să vorbească pe Nicușor Dan, care este susținut la viitoarele alegeri atât de PNL, cât și de USR.

Nicușor Dan, fără mască, i-a cerut oaspetelui său nepoftit să stea la doi metri distanță, însă Aurelian Bădulescu a încercat să îl scoată pe acesta din cadrul camerelor de luat vederi.

Candidatul opoziției și-a continuat cu greu discursul de pe marginea Prelungirii Ghencea, în timp ce Bădulescu a continuat să comenteze pueril și inutil, alături de acesta.

Huiduit de trecători, Bădulescu a spus că oamenii îl critică pe Nicușor Dan, însă aceștia i-au întors imediat vorba și l-au indicat drept adevăratul destinatar al hulei.

Șoferii, care treceau pe drum, au claxonat la vederea celor doi oameni politici. De asemenea, la fața locului au fost prezenți mai mulți funcționari ai Primăriei Capitalei, care, în loc să muncească sau măcar să se prefac că muncesc, au stat zeci de minute degeaba, cu mâinile în sân.

Aurelian Bădulescu l-a acuzat pe un cetățean pe scuter, care îi reproșase că Bucureștiul nu s-a schimbat deloc în bine în ultimii ani, că este cumpărat de Nicușor Dan.