Samsung Galaxy 7, încă unul din cele mai bune telefoane pe care le-a făcut Samsung

Samsung Galaxy S7. Foto: Samsung

Chiar dacă Samsung a ajuns cu modelele la S10 și derivatele din acesta, iar modelul S8 a schimbat design-ul smartphone-ului modern, Samsung Galaxy 7 din 2016 este încă unul din cele mai bune telefoane făcute de companie.

Iar lansările ulterioare vin chiar în avantajul său, Samsung Galaxy 7 ajungând acum la un preț foarte accesibil, pentru toate buzunarele.

Samsung Galaxy 7 a venit la acea vreme cu îmbunătățiri față de S6 în toate felurile posibile și, în prezent, încă este un telefon rapid și elegant, în timp ce se laudă cu o cameră care este practic la fel ca cea de pe S8.

Mai merită să cumperi un Samsung Galaxy 7?

Samsung Galaxy 7 a fost lansat în martie 2016, ceea ce înseamnă că în acest an sărbătorim cea de-a treia aniversare a dispozitivului. La lansare, au existat reacții diverse, pe măsură ce Samsung a continuat să conducă schimbarea în hardware, dar software-ul a lăsat puțin de dorit.

Lucrurile s-au mai îmbunătățit de-a lungul timpului pentru proprietarii de Samsung Galaxy 7, iar Samsung le-a oferit chiar și sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Cu toate acestea, nu există șanse ca ei să primească un upgrade la Android Pie, ținând cont că Samsung pare că nu va mai implementa update-uri majore la S7, în viitor.

De ce să iei în considerare S7?

Samsung Galaxy 7, împreună cu versiunea mai mare S7 Edge, este încă un telefon foarte bun, drept dovadă urmașul Galaxy S8 a păstrat mare parte din capacitățile bateriei și ale camerei acestui telefon.

Forma, mărimea și design-ul general al Samsung Galaxy 7 fac din acest telefon unul foarte ușor de ținut și de operat cu o mână, spre deosebire de telefoanele uriașe din ziua de azi.

Dacă iubești design-ul Samsung și nu vrei un display Infinity sau să dispară butonul Home, Samsung Galaxy 7 este grozav pentru tine.

Primești o cameră extraordinară, un hardware minunat și câteva caracteristici care ar putea fi benefice. Una dintre aceste caracteristici suplimentare este includerea rezistenței la apă IP63. Acest lucru înseamnă că puteți intra trei metri sub apă timp de aproximativ 30 de minute înainte ca lucrurile să meargă prost pentru telefon. Însă un lucru important de luat în considerare este că, dacă Samsung Galaxy 7 pe care îl cumperi nu a fost rearanjat, cel mai probabil că impermeabilitatea s-a epuizat de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy 7 este încă grozav dacă ești în căutarea unui telefon ieftin, dar solid.

Ce alternativă ai

Cel mai mare motiv pentru ca Samsung Galaxy 7 ar putea să nu mai fie cel mai grozav telefon la un preț mic este Google. Compania a lansat telefonul Pixel original tot în 2016, făcând loc apariției Google pe piața smartphone-urilor.

Pixel original costă cu doar câteva zeci de lei mai mai mult decât Samsung Galaxy 7, iar de banii aceștia primești Android Pie, împreună cu stocul Android și camera extraordinară oferită de dispozitivele Pixel. Este doar un pachet mai bun pentru un telefon care este la fel de vechi.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.