Revelion de coșmar pentru un grup de români din Spania, scoși din restaurant de poliție: „În viața mea nu am pățit așa ceva”

restaurant madrid
Foto: Captură TikTok

Mai mulți români care petreceau Revelionul la un restaurant din Madrid, Spania, au fost dați afară din local de poliție deoarece restaurantul nu avea toate autorizațiile necesare, relatează stiridiaspora.ro.

Întregul incident a fost filmat de meseni, care au publicat imaginile pe TikTok. Se pare că restaurantul Nobile’s , care îi aparține tot unui român, nu avea autorizație pentru a organiza Revelionul.

„A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem în mașină Revelionul. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva. Eu am plătit. Se pare că proprietarul nu are licență să facă Revelionul. Restaurantul e unul de lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja îl arestează pe un spaniol. Pe noi românii nu ne arestează, dar l-au reținut pe un spaniol, care e cel mai tare-n gură!”, a povestit Luminița Mantale pe contul său de TikTok.

„Ne pare rău. Am rămas și fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. (…) Peste 300 de peroane au fost scoase afară”, a mai spus românca.

Un internaut a comentat că, în general, restaurantele în Spania nu au licență de funcționare până dimineața.

„Pentru a face un eveniment care ține până dimineață pentru acea noapte trebuie să ceri o licență de la primărie și sa o plătești”, a explicat el.

@lumynyta.ionela #fyp #foryou #humor #stitch #meme #wow #relatable #naruto #relatable #meme ♬ sonido original – Mantale Luminita
@lumynyta.ionela Respuesta a @miruna #guatemala #greenscreen #baby #naruto ##ronaldo #wow #humor #like #foryou #netflix #satisfying #youtuber #yosoycreador #yummy #edits #zodiac #mariscos ♬ sonido original – Mantale Luminita
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.