Restaurante non-stop in Satu Mare – Unde sa mergi daca ti-e foame in miez de noapte

restaurante non-stop in Satu Mare lista

Oricui i s-a intamplat sa-i fie foame in miez de noapte si sa nu stie care sunt localurile din oras deschise non-stop. Tocmai de asta trecem si noi in revista cele mai interesante restaurante non-stop in Satu Mare.

Restaurante non-stop in Satu Mare – Fie ca vorbim de o pizzerie, un fast food sau un restaurant in toata regula, e bine sa stim care dintre acestea au program de lucru non-stop si pe care le gasim deschise la orice ora din zi si din noapte, cu mancare proaspata pregatita.

Trecem in revista in cadrul acestui articol cele mai importante si cunoscute restaurante non-stop in Satu Mare, in functie de renumele pe care l-au capatat de-a lungul timpului, aprecierea clientilor dar si de review-urile acestora online, cat si de imaginea si prezenta pe internet a acestor branduri.

Restaurante non-stop in Satu Mare – Restaurant Yvette

Un prim restaurant pe care vi-l prezentam este destul de cunoscut in Satu Mare, se numeste Yvette si e amplasat pe strada Aurel Vlaicu la numarul 64. Restaurantul Yvette respecta, desigur, prima noastra cerinta are program non-stop pentru toti clientii, dar are si o varietate de mancaruri disponibile.

Vorbim despre un restaurant in toata regula, ideal pentru intalniri si mancare buna la orice ora, dar care se poate adapta in functie de necesitati si pentru evenimente mai complexe cum ar fi organizarea unor mese festive sau evenimente.

Restaurante non-stop in Satu Mare – Restaurant si pizzerie Al Capone

Cu un nume intrigant dar si atragator, restaurantul si pizzeria Al Capone intra pe lista noastra de restaurante non-stop in Satu Mare. Pe langa programul non-stop, restaurantul-pizzerie are si un meniu foarte interesant, cu o varietate de pizza, printre care si pizza Al Capone.

Restaurantul e amplasat pe strada Iuli Maniu la numarul 8, partea buna este ca detine si un seriviciu de livrare a mancarii comandate, iar pentru cei care sunt doar in trecere prin Satu Mare, Al Capone este si un motel.

Restaurante non-stop in Satu Mare – Gemelli

Ramanem in zona de pizzerii care au program non-stop in Satu Mare si dam peste Gemelli, situata in Drumul Careiului C20. Aceasta pizzerie dispune atat de serviciu de livrare, care insa functioneaza doar pana la orele 22:30 in timpul saptamanii si 23 in weekend, insa are program non-stop la sediul din Drumul Careiului.

Restaurante non-stop in Satu Mare – Borsalino

Restaurantul Borsalino are program non stop pe bulevardul Ion C Bratianu, numarul 2 si ofera atat pizza, cat si mancare gatita. Meniul este unul foarte interesant, de la ciorbe de burta sau de legume pana la ciuperci sote, pire de cartofi, iahnie de fasole sau tocanita de pipota, sau preparate mai complicate cum ar fi pieptul de pui cu ananas, piept de pui cu sos de smantana si ciupeci si multe altele.