Referendum pentru familia tradițională. Tudor Chirilă, folosit în campanie

tudor chirilă rezist
Foto: Facebook

Tudor Chirilă scrie pe Facebook despre faptul că imaginea sa este folosită în campania „pro Referendum”. Artistul a transmis clar că nu va participa la referendumul din 6 și 7 octombrie, pentru redefinirea familiei în Constituție.

„După cum am scris ieri în postarea de pe blog și de pe pagina mea de Facebook, nu voi participa la votul pentru Referendum.

Am aflat, însă, cu dezgust că propaganda „pro Referendum” se folosește intens de imaginea mea distribuind un text și un video de acum 4 ani în care îndemnam lumea să participe la vot.

Vă invit să dați report de fiecare dată când vă apar în cale aceste mesaje scoase din context.

Mă întreb, nu e cam ciudat ca la 3 milioane de semnături strânse să se folosească asemenea manipulări ordinare? Cam neortodox…”, a scris Tudor Chirilă.

Un alt artist care a precizat clar că este împotriva referendumului pentru redefinirea familiei în Constituție este Andreea Bălan.

„Eu susțin egalitatea, eu susțin iubirea. Eu cred că nu alegi pe cine iubești. Trebuie să mergi acolo unde te duc sufletul și iubirea, pentru că altfel nu vei fi fericit.

Din acest motiv consider că acest referendum este inutil, pentru că dragostea și familia nu se scriu în legi. Eu vreau ca oamenii să fie liberi să iubească pe cine doresc.

Eu nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează”, spune Andreea Bălan într-o înregistrare postată pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bălan este o susținătoare a comunității LGBT și a participat în ultimii ani la Gay Pride. De asemenea, artista nu s-a ferit să poarte un dialog cu persoanele care au fost critice la adresa ei, subliniind că „militează pentru toleranță de orice fel, religioasă, etnică și de orientare sexuală”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.