Macaulay Culkin e din nou „singur acasă”, într-o reclamă superbă pentru Google

singur acasă reclamă google assistant
Foto: Captură Facebook

Macaulay Culkin este din nou „singur acasă”, de această dată într-o reclamă pentru Google Assistant.

La 28 de ani de la rolul care l-a făcut celebru, Macaulay Culkin îl interpretează din nou pe băiețelul neastâmpărat uitat acasă de părinții săi, însă acum are un ajutor: Google Assistant.

În reclamă, Google Assistant îl ajută să-și facă lista de cumpărături, să comande pizza online, să crească temperatura din interiorul casei și chiar să își pună în aplicare „operațiunea Kevin”, care bineînțeles că reușește să îi pună pe fugă pe cei doi hoți.

Reclama a fost publicată pe Facebook miercuri, 19 decembrie, și a strâns în mai puțin de o zi peste 11 milioane de vizualizări, peste 300.000 de distribuiri și 250.000 de reacții și de comentarii.

Chiar și după aproape trei decenii filmul „Singur acasă” rămâne unul dintre cele mai îndrăgite filme la care se uită telescpectatorii în perioada sărbătorilor de iarnă, inclusiv în România.

Potrivit paginademedia.ro, când a fost difuzat de Pro TV la începutul lunii decembrie 2018, Singur Acasă 1 a fost urmărit în minutele de vârf de 2,7 milioane de români.

Iar Singur Acasă 2, difuzat sâmbătă, 15 decembrie 2018, a fost urmărit în minutele de vârf de peste 2,5 milioane de telespectatori (tot la Pro TV).

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.