PSD i-a scris o epistolă lui Klaus Iohannis: Are un comportament ”lipsit de orice decență și bun simț”

liviu dragnea
Liviu Dragnea. Foto: Youtube

Președintele României a criticat dur guvernul PSD, acuzându-l pe ”infractorul Liviu Dragnea” că dirijează Executivul prin interpuși. Reacția partidului condus de baronul de Teleorman nu a întârziat să apară.

Drept răspuns la declarațiile lui Iohannis, care a spus că ”România nu are prim ministru” și că ”PSD guvernează prost”, Partidul Social Democrat a publicat o scrisoare prin care îl acuză pe președinte de lipsă de decență și bun simț.

”PSD condamnă decizia iresponsabilă a președintelui Iohannis”, începe epistola partidului condus de Liviu Dragnea.

”Lipsit de orice argument politic, legal sau constituțional, Iohannis se lasă mânat de ranchiuna și obsesiile personale, aducând prejudicii statului român pe care ar fi trebuit să îl conducă”, au mai scris oamenii lui Dragnea.

Președintele este acuzat că are un ”comportament lipsit de orice decență și bun simț față de doamna prim ministru, în ciuda mesajului de pace politică pe care aceasta i l-a adresat în cadrul ședinței solemne organizată în Parlament cu ocazia Centenarului”.

”Dincolo de funcții, președintele Iohannis ar fi trebuit să dea dovadă de bună creștere și politețe față de o doamnă”, se mai precizează în scrisoarea asumată de PSD.

Documentul se încheie cu o avertizare: ”PSD va utiliza toate mijloacele legale și constituționale pentru a debloca situația creată de Iohannis”.