PSD, după ce metroul a fost inaugurat de Iohannis și Orban: „Stăpânii se dau primii cu metroul”

FOTO: Imagine de la inaugurarea liniei de metrou din Drumul Taberei, la care au participat Klaus Iohannis, Ludovic Orban și ministrul Transporturilor
FOTO: Imagine de la inaugurarea liniei de metrou din Drumul Taberei, la care au participat Klaus Iohannis, Ludovic Orban și ministrul Transporturilor

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei este subiect de dezbatere electorală între PNL și PSD. Într-un mesaj pe Facebook, PSD transmite că liberalii și președintele Klaus Iohannis au dat în funcțiune „un proiect deblocat și realizat în proporție de 99% de guvernele social-democrate”.

„Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aștepte!

Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupați cu alegerile anticipate!

După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcțiune un proiect deblocat şi realizat în proporție de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai grețos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire același aer cu muritorii de rând.

La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a șefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu.

#Atât s-a putut!”, scrie PSD, pe Facebook.

Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor s-a deschis astăzi, 15 septembrie, cu cinci ani întârziere.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.