Primul „great news” din viata lui bebe: aparatorile de patut ii protejeaza somnul si integritatea fizica!

aparatori patut

Patutul este primul spatiu in care copiii isi petrec preponderent timpul atunci cand sunt mici. Somnul si joaca se desfasoara fie in patul lor, fie in cel al parintilor, iar pericolele de cadere, alunecare sau lovire nu sunt exceptate.

Studiile efectuate in randul parintilor arata ca montarea din timp a unor aparatori de patut a redus mult aparitia accidentarilor in randul micutilor. Desigur, aceste echipamente nu te absolva de supravegherea copilului, chiar si atunci cand este in pat, dar te scapa de multe griji.

Ce beneficii ofera montarea unor aparatori patut?

Cu un design prietenos, aparatorile au devenit rapid unele dintre cele mai populare articole de protectie pentru copii, amplasarea sau montarea lor avand numeroase beneficii. Iata cateva dintre ele!

  • Asigura protectia copiilor cand sunt in pat;
  • Acopera spatiile libere dintre patul matrimonial si patutul lui bebe;
  • Modelele de aparatori de patut nu sunt restrictive la fel ca barierele si ofera o buna vizibilitate asupra spatiului in care doarme sau se joaca copilul;
  • Reprezinta o varianta moderna si performanta de protectie;
  • Sunt ideale pentru patuturile din lemn sau alt tip de material dur;
  • Fiind sprijinite de cadre metalice si fixate cu chingi de siguranta, nu exista pericolul ca acestea sa alunece sau sa se desprinda de pat;
  • Sunt realizate din materiale de calitate sigure pentru copii, iar spuma cu memorie este optima pentru mentinerea unei posturi corporale corecte;
  • Se pot conecta pentru a proteja patul pe mai multe laterale.

Cele mai achizitionate aparatori de patut

Dintre cele mai solicitate si indragite aparatori patut fac parte bumperele impletite, aparatorile laterale cu bumper flexibil si spuma cu memorie, aparatorile de plus minky, mini-bumperele si rulourile din bumbac sau cele plusate.

Bumperele impletite

Bumperele impletite impiedica lovirea bebelusului de cadrul patutului si ii protejeaza perfect corpul. Sunt confectionate din materiale moi si foarte placute la atingere, iar culorile sunt vesele si atractive. Confortul si siguranta in timpul orelor de somn vor fi asigurate garantat. Amplaseaza-le in pat si vei preveni eventualele lovituri si vanatai ce ar putea surveni la contactul cu marginile acestuia. Le poti achizitiona in 3 dimensiuni, de 250 cm, 320 cm si 380 cm, ceea ce iti va permite sa alegi modelul potrivit pentru marimea patutului.

Rulourile

Rulourile din bumbac 100% si cele plusate au cele mai frumoase si vesele imprimeuri. Daca ai un bebe, foloseste aparatori de tip rulou, mai ales in primele sale luni de viata, cand protectia sa este esentiala. Acestea se pot utiliza si pentru a acoperi in totalitate spatiul dintre patul matrimonial si patutul bebelusului atunci cand sunt lipite, fara a exista portiuni libere prin care micutul s-ar putea strecura sau ar putea aluneca.

Aparatorile de plus minky

Elimina riscul ca bebe sa se loveasca de suprafetele dure ale patului, cu ajutorul celor mai groase aparatori certificate OEKO TEX si „safe for children”, realizate din straturi multiple de vatelina si plus minky gros. Acestea isi pastreaza forma timp indelungat si au un design incantator pentru micuti.

Cele mai lungi aparatori si mini-bumperele

De la cele mai lungi aparatori laterale pana la mini-bumpere, vei oferi protectia necesara bebelusului, asigurand linistea intregii familii. Mini-bumperele sunt excelente in calatorii sau vacante, putand fi transportate si montate cu usurinta, iar aparatorile cu lungimi de pana la 180 cm sunt ideale pentru montarea pe lateralele patului matrimonial.  

Achizitioneaza cele mai performante aparatori patut si protejeaza somnul si integritatea fizica a bebelusului tau!