Primăria București le oferă protestatarilor 10.000 de sticle de apă și amplasează 100 de toalete

apă îmbuteliată la sticlă protest 10 august
Sursa: Pagina de Facebook Primăria Municipiului București

Primăria Municipiului București pune la dispoziția protestatarilor care vor manifesta astăzi împotriva corupției, în Piața Victoriei, 10.000 de sticle de apă îmbuteliată (PET) și 4.000 de litri de apă potabilă, a anunțat instituția într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook.

„Întrucât în Capitală se anunță temperaturi ridicate, organizatorul a solicitat ca Primăria Capitalei să pună la dispoziție apă potabilă pentru participanți. Primarul General a aprobat această cerință”, se arată în mesaj.

De asemenea, Primăria Capitalei va pune la dispoziție și 100 de toalete ecologice, care vor fi amplasate în zonă.

Aceste măsuri au fost decise în cadrul unei întâlniri dintre primarul general, Gabriela Firea, și Tomescu Tommy Joul, reprezentantul Grupului de Acțiune Civică Diaspora pentru România, asociație care organizează manifestația din 10 august, din Piața Victoriei.

La întâlnire au fost prezenți și viceprimarul Aurelian Bădescu – reprezentantul Primarului General în Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, Sorin Chiriță – administratorul public al Municipiului București și Daniel Rășică – șeful Poliției Locale din Capitală.

Manifestația a primit aprobare de la Primăria Capitalei pentru un număr de aproximativ 250.000 de persoane.