Tăriceanu le răspunde celor care îi ironizează fotografia de campanie

călin popescu-tăriceanu pliante
Foto: PSD / Wikipedia

Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, a venit cu o replică pentru cei care au făcut glume pe seama fotografiei sale din campania pentru alegerile europarlamentare din această primăvară.

În ultimele săptămâni, internetul s-a umplut de ironii la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu deoarece poza din afișele, pliantele și bannerele ALDE este extrem de prelucrată și îl întinerește vizibil pe omul politic, acestuia dispărându-i ca prin minune toate ridurile, cearcănele și alte semne ale vârstei înaintate.

Tăriceanu are 67 de ani, însă în fotografia de campanie pare cu cel puțin 15 ani mai tânăr.

Unul dintre internauții care l-au ironizat pe președintele ALDE a propus o variantă inedită a pozei, înlocuindu-l pe Tăriceanu cu un bebeluș îmbrăcat la costum, cu părul cărunt.

Într-o postare pe Twitter, Tăriceanu a precizat că și el protestează împotriva pozei de pe pliantele ALDE.

„Escaladeaza campania cu photoshopul! Niste chestii ft haioase! Merita felicitati. Vad ca pe online oponentii mei fac misto de poza de pe pliantele #ALDE. Sunt alaturi de ei si protestez vehement impotriva acelor fotografii! Cand eram mic nu eram grizonant, ci blond!”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu pe Twitter.

Iată și alte glume făcute pe seama lui Călin Popescu-Tăriceanu pe rețelele de socializare:

Foto: PSD / Wikipedia

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.